En dagbog kan bruges som skriveterapi. I mine bøger om skriveterapi viser jeg dig hvordan. Jeg har skrevet bøgerne: ‘Skriveterapi – din guide til personlig vækst’ og ‘Skriveterapi for pårørende’.  Her på siden kan du læse om bøgerne.

Skriveterapi er et enkelt og genialt redskab til selvudvikling. 

Ved at lave skriveøvelser kan du hjælpe dig selv til at få det bedste ud af dit liv.

Du behøver kun at skrive i 15 minutter ad gangen for hver skriveøvelse for at få et godt udbytte. Og du behøver ikke skrive hver dag. Derfor kan du passe det ind i selv den mest travle hverdag.

At skrive er effektiv selvhjælp og et veldokumenteret redskab til at styrke psykisk og fysisk sundhed. Ved at lære at bruge skriveterapi, har du et redskab, som du kan have glæde af resten af livet.

Du behøver ikke have ambitioner om at blive forfatter eller være god til at skrive for at bruge skriveterapi. Alle kan have glæde af at skrive.

Læs også om forskning i skriveterapi

skriveterapi

Skriveterapi – din guide til personlig vækst

Ny udgave! Med 2 ekstra kapitler!

Den populære bog om skriveterapi har været udsolgt fra forlaget. Så nu kommer bogen i en revideret udgave med endnu en skriveteknik og ny inspiration. Bogen er for alle, der vil bruge en dagbog som redskab til selvudvikling. Her lærer du effektive skriveteknikker, og du får masser af skriveøvelser. Du kan også lade dig inspirere af andre, der fortæller om, hvordan de har brugt skriveteknikkerne ved fx stress, sorg, vrede og lavt selvværd.

 

Det siger læserne om

Skriveterapi – din guide til personlig vækst:

”Den er så fantastisk den bog – også fantastiske øvelser, som har hjulpet mig rigtig meget. En bog jeg er meget glad for.”
Helle
”Jeg er i gang med at læse bogen og for første gang, jeg nogensinde kan huske, har jeg ikke snydt med at starte bagfra, som jeg plejer. Fantastisk bog og det kribler for at komme i gang. Er på side 153 i bogen, og hvor skal jeg starte med øvelserne, for de er spændende alle sammen!”
Lene
“En rigtig fin bog til personlig vækst. Gennemarbejdet og godt skrevet.”
Uddrag af lektørudtalelsen
”Jeg har været rigtig glad for at gå i terapi hos Annette, som gav mig skriveøvelser, der var spot on. Efter min terapi er afsluttet, laver jeg ofte skriveøvelser fra den bog, jeg fik af Annette. Jeg kan altid finde en øvelse, som jeg kan bruge. De er godt beskrevet og nemme at gå til. Jeg er sikker på, at jeg bliver ved med at skrive fremover, for det gør en kæmpe forskel at få kigget på mig selv.”
Hanne
”Jeg bruger ofte bogens øvelser, og det hjælper mig meget. Super fin bog!”
Rikke

Skriveterapi for pårørende

Bogen er for alle typer pårørende. Du vil have glæde af bogen, uanset om du er forælder, ægtefælle, kæreste, søster, bror, voksent barn, ven eller på anden måde er nærtstående. Pårørende er forskellige, men der er fællestræk ved rollen som omsorgsgiver, der gør, at du altid vil kunne finde skriveøvelser i bogen, der appellerer til netop dig.

Skriveøvelserne i denne bog er udviklet, så du kan have glæde af dem, uanset om du er omsorgsgiver til en fysisk handicappet, en der er ramt af apopleksi, demens, ALS, Parkinsons sygdom, muskelsvind, sklerose, kræft, KOL, diabetes, gigt, angst eller depression … for blot at nævne nogle af de mange kroniske sygdomme og tilstande, der kan præge hverdagen og samlivet med en nærtstående.

 
Uddrag af lektørudtalelsen:

“En velskrevet bog til stor gavn for pårørende. Aggerbeck pointerer med solid faglighed, at man ved at skrive kan få en distance til de mange bekymringer og ubehagelige oplevelser, og samtidig opnå nemmere adgang til at løse problemer og træffe beslutninger”

Skriv dig til god nattesøvn

Skriv og sov godt!

Få en skriveøvelse, der får dig til at falde hurtigere i søvn og sove dejligt hele natten.

Samtidig tilmelder du dig mit nyhedsbrev med tips og tilbud direkte i din indbakke. Du kan altid framelde dig igen. Se min persondatapolitik her